top of page

Game Preview - Seriestart mot Carlstad Crusaders 13/4

Inför Superseriens premiär borta mot Carlstad Crusaders vet vi att det kommer att bli en tuff match men det är inget att vi inte kan hantera. Vi är ett mycket ungt lag som är väldigt talangfulla men saknar SS erfarenhet, vilket kan vara Karlstads största fördel mot oss. De är ett etablerat lag i SS i flera år och besitter många skickliga spelare.


Eftersom det är vår första match i SS sedan 2015 är det svårt att säga vad som fungerar och inte, därför har vi förberett oss genom att testa olika formationer och spelstrategier.Att möta Karlstad är utmanande och de kommer säkert att ha en mycket högljudd publik. Samtidigt som vi är underdogs i denna matchen så vet jag att vi är väldigt hungriga och vill inget annat än att visa vad vi kan.

Vi har jobbat hårt i vår pre-season och hoppas att detta kommer att hjälpa oss.


Viktiga spelare i Kristianstad Predators är den stabila Linebacker gruppen där vi har en kraftfull blandning av yngre och äldre spelare. Gruppen leds av vår kapten Max Forsback som är tillbaka i Predators efter två års proffsspel hos GFL Berlin Rebels. Gustav Carlsson och Oskar Mattisson är de yngre i gruppen, och är mycket solida spelare som är produkter av Kristianstad NIU programmet. - Och inte minst vår senaste förstärkning Jens Rosengren som tar med sig mycket erfarenhet och visdom till laget.


Vi åker upp med en trupp av 35 spelare på fredag. Det kan vara skönt att få till lite lagbyggande inför en tuff men mycket spännande säsong.

תגובות


bottom of page