top of page

Game preview - AIK borta 20/4


Säsongens öppningsmatch mot Carlstad slutade inte som vi hoppades, men vi fick mycket positiva saker med oss hem och det vi hade problem med kan vi lösa.


Framför allt fick vi erfarenhet i Super Serien. Det är oerhört viktigt för oss framöver under resan denna säsong. Det var nog många tankar i våra unga spelares huvud om de skulle räcka till i SS.


Foto Håkan Bylund @fotoh.se


Inför borta matchen mot AIK så har vi litet koll men det är aldrig bra att gå in i en match utan att har sett motståndarlaget. Vi har film från förra året och vet att de har fått ett par bra rekrytering i Joshua Akena och Viktor Ekberg, som är två mycket duktiga spelare.


Till denna match får vi tillbaka i truppen en mycket sugen Adam Torstensson som är helt återställd efter sin skada. Egentligen skulle han kunnat spela i helgen men jag ville vänta vilket jag tror det var det rätta beslutet.


Coaching staben har jobbat hårt denna vecka med film, justeringar, ändringar i truppen och spelet så det kommer att vara en hel del nytt till kommande match.


Det blir mycket spännande i helgen då både AIK och vi är nykomlingar i SS 2024. Mycket att visa för båda klubbarna. Predators vann seriematchen 2023 mot AIK.

Comments


bottom of page