top of page

29/6 Sammandrag i Eskilstuna - "Vi kommer vara ett annat lag efter uppehållet!"

Laget åkte till Eskilstuna super tidigt den 29:e juni för att spela ytterligare 2 matcher i serien.

Att laget låg på andra plats efter 4 matcher var ingenting laget var nöjda med - men nu hade de chans att kunna kliva upp i tabellen.

Efter vinst mot ett tunt Göteborg Marvels lag så var det det dags att ställa upp mot en av seriens giganter - Uppsala 86ers.

Det blev en defensiv match hela vägen till slutsignalen, och efter alldeles för många misstag av Predators så lyckades Uppsala ta ledning med 0 sekunder kvar på klockan, och Predators var tvungen att åka hem till Skåne med en förlust och en vinst med sig.

Nu ligger Kristianstad på 3:e plats i serien och QB Philip Juhlin är inte nöjd.

"Vi visar hela tiden hur högt vår tak är, men samtidigt så visar vi lika ofta hur lågt det är också. All cred till Uppsala för en tuff och välspelad match, men det var vi som slog oss själva till 1000%."


"Det fanns vissa regler som vi inte hade koll på, och vi spelade för fysiskt och gjorde onödiga misstag jämt.

Nu är det sommaruppehåll i sammandragen, men det är det inte för oss. Jag är inte nöjd alls med vår insats hittills och som tur är så är INGEN i laget nöjda heller.  Vi kommer att vara ett annat lag efter uppehållet. 

Nu vet vi vad vi behöver förbättra och jag tycker väldigt synd om de lagen vi ska möta efter pausen."

-Philip Juhlin.


Nu är det uppehåll för flaggmatcher under sommaren, och nästa chans för Predators att kliva upp i tabellen är den 17:e augusti på Hemmapremiären för Kristianstad Predators Flagg! Boka in det och se till att ni är på plats!


 

VM Finland

VM 2024 spelas i Lahti, Finland den 27-30 augusti och vår egen Philip Juhlin har tagit plats i truppen!

VM Kommer att vara en viktig turnering när det gäller kvalificering till OS 2028.

コメント


bottom of page