top of page

Predators föll mot Tyresö – nu väntar måstematch

Kristianstad Predators förlorade mot Tyresö Royal Crowns och är nu farligt nära att missa slutspelet i Superserien. Bättre gick det för klubbens flaggfotbollslag som vann säsongens första matcher i högsta serien.

Kristianstadsbladet Amerikansk fotboll • Publicerad söndag 18:40

Predators är inne i en tung period i Superserien. Samtidigt som man jagar poäng för att ta sig till slutspelet kom den fjärde raka förlusten när Tyresö gästade Kristianstads fotbollsarena.

Efter 13–32 är Predators kvar på sjunde plats i tabellen, där de sex bästa tar sig till slutspel. Ettan och tvåan går direkt till semifinal, medan lag 3-6 spelar kvartsfinaler.


Den 8 juni spelas den sista omgången och Predators ställs då mot rivalen och tabelljumbon Limhamn Griffins. Där måste Predators vinna och samtidigt hoppas på att övriga resultat går med laget.

I helgen hade spelade också Predators flaggfotbollslag, som startades förra hösten och leds av profilen Philip Juhlin, sin seriepremiär i högsta serien.

I de dubbla matcherna besegrade man först Göteborg Marvels med 21–20 och därefter Uppsala 86ers med 38–28. Den 17 augusti spelar laget hemma på Kristianstads IP.

Ali Kassar i duell.Foto: Mikael Persson

Tyresö drog det längsta strået mot Predators.Foto: Mikael Persson

Jakob Stenberg i Predators. Foto: Mikael Persson

Foto: Mikael Persson


Commentaires


bottom of page